e
Banner

Etiketler: ekol lojistik



Ekol’ün forwarding hizmetleri tüm dünyayı kapsıyor


Yayın: 18-09-2012
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik taşıma, depolama, dış ticaret ve tedarik zinciri yönetiminden oluşan uluslararası hizmet yelpazesi sayesinde değişen ekonomik koşullar doğrultusunda tüm dünyaya entegre şekilde ulaşacak kapasiteye sahip bulunuyor. Avrupa çapında güçlü ve tanınmış bir oyuncu olma hedefi çerçevesinde Ekol Avrupa’nın farklı noktalarında yatırımlar gerçekleştiriyor.





Hız kesmeyen Ekol, Avrupa’da zirveyi zorlayacak


Yayın: 02-10-2012
Kategori: Lojistik

1996’da Ekol Almanya ile başlayan Avrupa yatırımlarını artırarak sürdüren Ekol, 2012 yılı içinde 5 farklı ülkede daha yatırım yaparak Avrupa’da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi oldu.




Ekol Avrupa’da zirve yarışına katıldı


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

1996’da Ekol Almanya ile başlayan Avrupa yatırımlarını artırarak sürdüren Ekol, 2012 yılı içinde 5 farklı ülkede daha yatırım yaparak Avrupa’da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi oldu. Son bir yıl içinde Avrupa’ya 10 milyon Euro yatırım yaptıklarını açıklayan Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem, son ortaklıkları olan Ukrayna ile Avrupa’daki ilk 5 hedeflerine hızla ilerleyeceklerini söyledi.





Ekol Lojistik bilişim alt yapısını değiştirdi



EKOL Lojistik, Active Directory 2003 yapısı ve Exchange 2003 Cluster yapısı kullanmaktaydı.





Ekol'den WWF Yeşil Ofis Programı



Ekol, intermodal projesinin yanı sıra diğer yeşil lojistik çalışmalarını da hayata geçirmektedir.





Ekol uluslararası büyümesine iki isim ile devam ediyor



Yurt dışı büyüme hedefini uluslararası CEO ile güçlendiren ve Avrupa'da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi olan Ekol, yoluna iki önemli uluslararası tecrübe ile devam ediyor.





EKOL, 2012’de 115 Eyfel Kulesi taşıdı


Yayın: 05-12-2012
Kategori: Karayolu

Ekol Lojistik, 2012 yılında Kara Taşımacılığı alanında önemli ve hacimli taşımalar gerçekleştirdi. Ekol, hayata geçirdiği projeler toplamı ile 10.100 ton ağırlığında olan Eyfel Kulesi’nden 115 adet taşımış oldu





Ekol Lojistik’ten üniversitelerle akademik işbirliği


Yayın: 11-12-2012
Kategori: Eğitim

Ekol Lojistik; ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Ege Üniversitesi ile lisans, lisansüstü araştırma, proje, tez, saha gezisi ve pratik uygulama eğitimleri gibi alanlarda destek anlaşması yaptı.





Ekol, gıda sektörünü özel lojistik çözümlerle taşıyacak


Yayın: 25-12-2012
Kategori: Gıda

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük entegre lojistik şirketlerinden Ekol Lojistik'in CEO’su Tayfun Öktem, “Gıda sektöründe ürüne özgü tedarik zinciri yönetimiyle hizmet veriyoruz.  2012 için ciddi büyüme hedefi koyduk. Bu hedefimize ulaşmakta sıkıntı görmüyorum. Gündemin önündeyiz, süreçlere hakim olarak ilerliyoruz” diye konuştu.





Mars ve Ekol Lojistik ro-ro hattı kuruyor!


Yayın: 09-01-2013
Kategori: Denizyolu

Haydarpaşa-Trieste hattına yeni bir ro-ro şirketi kuruluyor.